Uutiset

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Nissan

Lisäämme uudet avaimet auton muistiin testilaitteistollamme.

Jos kaikki avaimet ovat kadonneet, auton saa silti henkiin vaikka paikan päällä.

Uudemmissa autoissa kaukosäädin pitää tilata automalliin sopivaksi. Ulkonäkö on kaikissa sama, mutta sisäosat ei. Pyrimme pitämään perusvarastoa palvelun nopeuttamiseksi.
 
Koodaukseen  tarvitaan PIN-koodi. Tätä kannattaa tiedustella merkkiliiikkeestä.

Olemme investoineet laitteistoon jolla voimme selvittää PIN-koodin autosta ohjelmallisesti. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun muoviosia ei tarvitse purkaa eikä käydä maahantuojalla PIN-koodin takia. Tämä pätee vain tietyillä ohjausboxeilla varustettuihin autoihin. Vanhemmissa malleissa pieni purkutyö on edelleen välttämätön PIN-koodin selvittämiseksi. Joskus merkkiliike heittäytyy hankalaksi, eikä luovuta koodia..

Voimme tilata ja ohjelmoida myös ns. proxi-avaimet. Näissä ei tarvita fyysisen avaimen kääntöä, vaan virtalukon tilalla on vain väännin tai START-nappi  josta auto startataan. Varastossa on uudempiin sopivia pisaran mallisia älyavaimia.

Kaukosäätimet

Tuote: NI102TE00. Nissan Micra säädinosa. Terä myydään erikseen.

Korjausosat

Tuote: Nissan-sh-16. Kuorisarja sis. etu-ja takakannen kaukosäätimeen sekä avainosan. Saatavilla myös toista avainprofiilia pyynnöstä.

Meiltä saat korjaussarjan kaukosäätimeen. Tällä saa korjattua vanhan avaimen uuteen uskoon. Säätimet kuluvat yleisesti loppuun Almerassa ja Primerassa.

Mikäli jompi kumpi nappi ei enää toimi, niin voimme vaihtaa senkin uuteen. Ei tarvitse ostaa uutta säädintä!